Dezvoltare Web

Dezvoltare Web

Website-ul unei companii este printre cele mai importante bunuri prin care aceasta se poate prezenta si promova. Este imaginea pe care dorim sa o proiectam afacerii noastre si cel mai usor canal prin care ne putem face cunoscuti potentialilor clienti. Din acest motiv, acordam o atentie deosebita componentei de Dezvoltare Web astfel incat prin aspectul deosebit, functionalitate si usurinta de navigare, clientii tai sa-ti reviziteze site-ul cu aceeasi placere de fiecare data

Web Design

Inca din era industriala, un lucru era cert in marketing. Eticheta vinde… Iar cu cat prezentarea, ambalajul si impachetarea unui produs erau mai estetice si mai atragatoare, cu atat produsele se propulsau mai repede in topul preferintelor. In epoca digitala, principiul ramane acelasi, insa acum este valabil in cazul site-urilor Web.

Seo Local

Serviciul SEO Local creste vizibilitatea afacerii tale prin promovarea in top-ul site-urilor care ofera servicii intr-o anumita zona.  Daca ai o afacere locala ai nevoie de trafic relevant din orasul sau aria in care iti desfasori activitatea, sau chiar si de vizitatorii care cauta o afacere locala.

Design Responsiv

Un website este responsiv daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (mai precis de rezolutia ecranului - desktop, laptop, tableta, telefon), fara a suferi degradari majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta excelenta de navigare.

Viteza Rapida

Traim in secolul vitezei, nu-i asa? Chiar daca in viata este recomandat sa ne oprim pentru cate un scurt moment de respiro, cand vine vorba de site-urile implementate de noi,  ele nu cunosc acest concept. Sunt optimizate pentru a-ti asigura in mod constant viteza maxima de procesare a comenzilor

Vrei sa dezvolti un proiect?

Nu este nimic mai simplu. Pornind de la ideile si conceptele tale, Creative Point te sprijina cu o experienta extinsa de implementare a proiectelor digitale complexe. Succesul nostru se masoara in succesul clientilor nostri si suntem nerabdatori sa primim urmatoarea provocare.

Vrei sa ai un website perfect optimizat, care sa rapeasca privirile clientilor tai?

Chiar daca nu vrei, crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca vei avea nevoie. Iar cand iti spunem ca noi ti-l putem oferi cu usurinta, la cele mai inalte standarde si la preturi avantajoase, nu mai trebuie sa ne crezi pe cuvant, este suficient sa ne testezi.

Contacteaza-ne

Stim ca esti la fel de nerabdator ca noi sa incepem colaborarea chiar de astazi, asa ca fara sa mai zabovim, completeaza datele tale in formular pentru a putea fi contactat cat mai curand de catre unul dintre reprezentantii nostri.

Esti pregatit? Atunci sa pornim la drum!