fbpx

Dezvoltare Web

Website-ul unei companii este imaginea pe care dorim să o proiectăm afacerii noastre și cel mai ușor canal prin care ne putem face cunoscuți potențialilor clienți. Din acest motiv, acordăm o atenție deosebită componenței de Dezvoltare Web astfel încât prin aspectul deosebit, funcționalitate și ușurință de navigare, clienții tăi să-ți reviziteze site-ul cu aceeași plăcere de fiecare dată

Înca din era industriala, un lucru era cert in marketing. Eticheta vinde… Iar cu cat prezentarea, ambalajul si impachetarea unui produs erau mai estetice si mai atragatoare, cu atat produsele se propulsau mai repede in topul preferintelor. In epoca digitala, principiul ramane acelasi, insa acum este valabil in cazul site-urilor Web.

Serviciul SEO Local crește vizibilitatea afacerii tale prin promovarea în top-ul site-urilor care oferă servicii într-o anumită zona.  Dacă ai o afacere locală ai nevoie de trafic relevant din orașul sau aria în care îți desfasori activitatea, sau chiar și de vizitatorii care caută o afacere locală.

Un website este responsiv dacă are capacitatea -și adapteze layout-urile (designul) paginilor în funcție de mediul de vizionare (mai precis de rezoluția ecranului - desktop, laptop, tabletă, telefon), fără a suferi degradări majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență excelență de navigare.

Trăim în secolul vitezei, nu-i așa? Chiar dacă în viață este recomandat  ne oprim pentru câte un scurt moment de respiro, când vine vorba de site-urile implementate de noi,  ele nu cunosc acest concept. Sunt optimizate pentru a-ți asigura în mod constant viteză maximă de procesare a comenzilor

Vrei să dezvolți un proiect?

Nu este nimic mai simplu. Pornind de la ideile și conceptele tale, Creative Point te sprijină cu o experiență extinsă de implementare a proiectelor digitale complexe. Succesul nostru se măsoară în succesul clienților noștri și suntem nerăbdători să primim următoarea provocare.